Galca poate da lovitura cu doi jucatori BOMBA! Un fundas si un numar 10, propusi pentru un transfer la Steaua

Galca poate da lovitura cu doi jucatori BOMBA! Un fundas si un numar 10, propusi pentru un transfer la Steaua

Steaua poate da lovitura cu doi jucatori din Liga I.

Fostul jucator al Stelei, Basarab Panduru, le-a facut sefilor din Ghencea doua propuneri de transferuri pentru aceasta pauza competitionala. Acesta i-a recomandat pe Alcenat si Teixeira, cei doi jucand posturi problema pentru Steaua, mai ales ca titularii nu sunt siguri ca vor mai evolua pe acelasi post in vara.

Sanmartean isi termina contractul si are sanse mari sa plece din Ghencea, in timp ce Papp, fundasul dreapta al Stelei, va fi reprofilat in centru cel mai probabil, dupa ce Szukala isi va incheia contractul cu Steaua in vara.

"Alcenat mi se pare altceva. Mi se pare cel mai bun fundas dreapta din tara. Ar fi pentru Steaua. Ar fi si Matel, dar alt gen de jucator. Alcenat este mai puternic decat el. Daca nu juca pentru Haiti, mergea naturalizat si sa joace pentru nationala noastra. Mie mi se pare foarte bun Alcenat", a declarat Panduru la Dolce Sport.

Fostul jucator al Stelei crede ca si Filipe Teixeira ar face fata la Steaua: "Il vad si pe Teixeira la Steaua. Teixeira a facut un tur de campionat excelent. Cred ca poate juca la Steaua, in fata lui Sanmartean".

Mijlocasul Petrolului a fost laudat si de Gica Hagi, care crede ca Steaua ar putea sa il inlocuiasca pe Sanmartean cu Teixeira de la Petrolul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies