Galca poate continua la Steaua din vara! Scenariul prin care ros-albastrii pot avea pentru prima data un cuplu de antrenori

Finala Cupei Romaniei, Steaua - U Cluj, e duminica la ProTV, de la 21:00

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 21:02
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 21:05

Radoi va decide tot la Steaua! Si daca-l pastreaza sau nu pe Galca! Radoi va fi manager la Steaua, nu doar antrenor - anunta Becali. Acum 7 ani, Radoi l-a bagat in ceata pe Becali cu termeni de fotbal. Atunci s-a gandit prima data Becali, ca intr-o zi il va pune antrenor!

"E singurul om din fotbal pe care il ascult mai mult decat pe oricine. Ma iubeste foarte tare, il iubesc foarte tare! El va conduce clubul, el va fi manager general, nu numai antrenor", spune Gigi Becali.

Cand Becali a intrat la inchisoare, Radoi i-a trimis 1 milion de euro Nasului sau si s-a jurat ca nu mai vine in viata lui in Romania! "I-am zis: da-i banii inapoi, ce, n-am eu bani? Cine mai aduce un milion de euro? Bani cash!", a povestit Becali.

Radoi va decide tot la Steaua, anunta Becali. Si daca-l pastreaza sau nu pe Galca la Steaua! "Ca sa faca un cuplu, trebuie sa vrea Mirel Radoi!", spune Becali.
 

Modifică setările cookies