Steaua Costel Galca Rapid Superliga

Galca, multumit de juniori, nemultumit de situatia lotului: "Astept jucatori, avem nevoie de mai multi fotbalisti!"

Rapid 1-2 Steaua | Campioana Romaniei se califica in sferturile Cupei Ligii dupa ce invinge in Giulesti. Costel Galca a vorbit la finalul partidei, acesta declarandu-se multumit de jucatorii sai. Antrenorul spune insa ca mai are nevoie de jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iulie 2014, 22:59
Data actualizarii: Sambata 19 Iulie 2014, 23:05

"A fost un joc bun in prima repriza, pana in minutul 30. Am avut multe ocazii, am avut ocazii si in repriza a doua. Eu vreau insa mai multa constanta pe tot parcursul jocului.

Tinerii au jucat bine, au fost in linia echipei. Eu inca astept sa mai vina jucatori, dar sa vedem ce se va intampla. Cei care sunt acum au raspuns bine, dar speram sa mai vina jucatori. Avem multe competitii, vor fi multe jocuri, ne trebuie fotbalisti.

Parvulescu a fost injurat, nu trebuia sa reactioneze, dar e un lucru grav ca un adversar sa injure asa.

Baietii au depus un efort extraordinar, Keseru a fructificat fazele, a jucat destul de bine. Cred ca la unele faze trebuia sa fie mai egoist si poate ca am fi castigat la o diferenta mult mai mare.

Rapidul ne-a pus probleme pe ultimele minute ale primei reprize. Am intrat in jocul lor. Noi ne-am revenit insa si am castigat. Emotii sunt la fiecare meci, trebuie sa fim mereu pregatiti. Trebuie sa aratam respect fata de orice adversar.

Nu ma intereseaza cu cine picam in faza urmatoare a Ligii. Conteaza ca noi sa avem constanta", a spus Costel Galca la Look TV.

Modifică setările cookies