Galca i-a egalat pe Reghe, Olaroiu si Piturca! TOP 10 antrenori din istoria Stelei si cine sunt cei 4 granzi cu mai multe trofee

Galca i-a egalat pe Reghe, Olaroiu si Piturca! TOP 10 antrenori din istoria Stelei si cine sunt cei 4 granzi cu mai multe trofee

Fostul antrenor al Stelei a scris istorie in doar 1 an de mandat in Ghencea.

Costel Galca a intrat in Hall of Fame-ul antrenorilor Stelei. Acesta a cucerit 3 trofee intr-un singur sezon, reusind eventul Campionat-Cupa dupa 18 ani, la care s-a adaugat Cupa Ligii.

Galca a trecut astfel pe locul 5 in clasament, la egalitate cu Olaroiu, Reghecampf, Piturca, Savu si Covaci, toti cu cate 3 trofee insa niciunul intr-un singur an.

Fostul antrenor al Stelei este intrecut insa de cei patru "granzi" din istoria clubului. Emeric Ienei are 9 trofee cucerite cu Steaua, Dumitru Dumitriu 8 iar Iordanescu si Gheorghe Popescu au cate 7 fiecare.

Daca ar fi fost lasat de Becali pe banca si ar fi reeditat traseul de anul acesta, la care ar fi adaugat Supercupa Romaniei, Costel Galca ar fi putut intra in top 3 antrenori din istoria Stelei in doar 2 sezoane, insa acest lucru nu se va intampla deocamdata, Galca fiind schimbat cu Mirel Radoi.

TOPUL ANTRENORILOR LA STEAUA

1. Emeric Ienei - 9 trofee
2. Dumitru Dumitriu - 8 trofee
3. Anghel Iordanescu - 7 trofee
-  Gheorghe Popescu - 7 trofee
5. Costel Galca - 3 trofee
- Cosmin Olaroiu - 3 trofee
- Laurentiu Reghecampf - 3 trofee
- Victor Piturca - 3 trofee
- Ilie Savu - 3 trofee
- Stefan Covaci - 3 trofee

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies