Liga 1

Galca este aparat de fostele glorii: "El a pregatit echipa intr-un fel si s-a trezit cu o zi inainte fara jucatori"

Gabi Balint il apara pe Galca in fata fanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Februarie 2015, 08:05
Data actualizarii: Marti 24 Februarie 2015, 08:09

Galca a suferit un adevarat soc in ultima etapa, cand a fost invins pe teren propriu de Rapid, penultima clasata in Liga I.

Antrenorul Stelei a avut insa un motiv intemeiat. Gigi Becali a decis cu doar o zi inaintea meciului sa ii scoata din lot 3 dintre cei mai buni jucatori. Arlauskis, Prepelita si Latovlevici au fost exclusi din lot din cauza faptului ca refuza sa isi prelungeasca intelegerea cu Steaua.

Astfel, Galca a decis sa apeleze la variante de rezerva, folosindu-i pe Cojocaru, Filip si Guilherme. Daca tanarul portar nu a avut nicio vina la golul Rapidului, Filip a fost printre cei mai slabi jucatori din teren, avand o mare parte de vina la golul inscris de Rapid. De asemenea, nici Guilherme nu a avut o zi buna, evolutia sa fiind una stearsa.

"Costel Galca este doar un preparator. La Steaua el doar face pregatirea, pentru ca schimbarile si transferurile le face altcineva. El pregateste echipa intr-un fel si afla cu o zi inainte de meci ca nu se poate baza pe anumiti jucatori.

Si jucatorii sunt afectati de aceasta situatie, pentru ca se pregatesc intr-o formula si se trezesc ca joaca in alta formula. In plus, vad ca antrenorul nu are forta si nu se impune, iar increderea si moralul scad. La Steaua sunt lucruri care nu sunt normale pentru un club de nivelul acesta. Trebuie sa se termine astfel de treburi, pentru ca este de ris ce se intimpla acolo", a spus Gabi Balint.

Modifică setările cookies