Galca, criticat de Piturca: "Au bulevarde mari in defensiva! Pe Sanmartean nu il pune bine in teren" Ce se intampla la Steaua

Galca, criticat de Piturca: "Au bulevarde mari in defensiva! Pe Sanmartean nu il pune bine in teren" Ce se intampla la Steaua

Steaua - Stromsgodset, miercuri, 20:30, in direct la ProTV

Victor Piturca e de parere ca Galca il foloseste pe un post gresit pe Sanmartean, punandu-l sa evolueze la inchidere, desi e jucator ofensiv:

"Din punctul meu de vedere nu e acela postul lui. Nu are nicio legatura! In campionatul nostru poate sa joace acolo fara probleme, dar in momentul cand dai de un adversar puternic... Am vazut in prima repriza cu Stromsgodset ca erau mari bulevarde acolo, in fata aparatorilor stelisti. Sanmartean e un jucator de atac, nicidecum de aparare", a mai spus Piturca la Dolce Sport.

Selectionerul considera ca Steaua nu este calificata deja in turul 3 din Liga Campionilor, norvegienii fiind foarte periculos:

"In mod normal, toate sansele sunt de partea Stelei. Conduc cu 1-0, sunt echipa mai valoroasa, dar trebuie mare atentie, calificarea nu e inca jucata. Avem nevoie sa marcam noi primii si pe urma vedem ce se intampla, insa trebuie mare, mare atentie la acest joc", a spus Piturca la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies