Galamaz a vorbit pentru prima data dupa incidentele de la Ploiesti: "Viata mea s-a schimbat! Dau in judecata firma de paza!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Noiembrie 2011, 11:10

Galamaz le-a multumit public lui Martinovici si Stanca pentru ca au intervenit la timp dupa incidentul de la Ploiesti

"Sper ca legea din Romania sa isi faca datoria impotriva suporterului acela. Nu vreau sa ii spun altfel, pentru ca m-a rugat mama, inainte sa vin aici, sa nu jignesc."

"Vreau sa ii dau in judecata pe cei care trebuiau sa asigure oridinea la meci, iar cu banii obtinuti vreau sa ajut niste copii saraci din sectorul 6."

"Acum sunt ok, mai am cateva probleme, dar sunt bine. Mai am cateva probleme cand mananc, cand este frig afara..."

"La faza aceea, toti colegii tipau la mine, dar fiind penalty, era multa galagie pe stadion si nu am auzit nimic, din pacate."

"Tin sa le multumesc si lui Martinovici, si lui Stanca, si tuturor colegilor ca au sarit in ajutorul meu. Si pana la urma au sarit si in ajutorul lor, pentru ca baiatul acela nu se multumea numai cu mine, vroia sa loveasca si pe altcineva."

"Viata mea pe plan sportiv s-a schimbat. Nu voi putea sa mai joc fara o casca. Recuperarea dureaza foarte mult. Va fi altceva. Cu siguranta ca ma voi uita si in spate din cand in cand."

"Daca ma lovea putin mai sus, putea sa imi sparga timpanul. Orice baietas care vrea sa faca un asemenea gest, sa se gandeasca de mai multe ori daca merita sa faca asta. Daca merita sa stea in puscarie pentru o astfel de fapta. Trebuie sa dam un exemplu cu acest baiat."

'Trebuie sa se schimbe ceva, pentru ca atat noi jucatorii, cat si presa, suntem foarte expusi. Legile trebuiesc sa se schimbe."

"Glumind, pot spune ca sunt un om puteric, pentru ca am ramas in picioare dupa acea lovitura. Cred ca a avut ceva in mana, pentru ca osul s-a infundat putin dupa lovitura. De la un simplu pumn, nu se putea intampla asta.", a spus Galamaz la Sport.ro.

Sursa foto: Mediafax

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies