Gabriel Tamas Echipa Nationala voluntari Superliga

Gabi Tamaș nu vrea să mai audă de națională! Reacție vehementă când a fost întrebat de viitorul selecționer

Gabi Tamaș (38 de ani) nu se mai gândește la prima reprezentativă a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:15
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:36

Experimentatul fundaș s-a arătat extrem de deranjat în momentul în care a fost rugat să comenteze degringolada din jurul echipei naționale și a faptului că mai mulți antrenori cu nume au spus „pas” propunerilor FRF-ului.

Hagi, Lucescu jr., Petrescu au refuzat pe rând ofertele venite de la Răzvan Burleanu, președintele FRF.

„Nu vreau să comentez echipa naţională. Înaintea îmi mai dădeam cu părerea, dar acum nu mai vreau, să facă ce vor. Nu mă mai interesează, pur şi simplu, acest subiect”, a spus Gabi Tamaș, înainte de primele antrenamente de după sărbători.

Voluntari, locul trei în clasamentul Ligii 1

Tamaș speră ca Voluntariul să contiue evoluția bună și în noul an. Ilfovenii au încheiat acest an pe locul trei în playoff, cu 37 de puncte.

„După sărbători, vă daţi seama! Am tăiat şi noi un porc, am mâncat mai gras şi am venit să transpirăm puţin, să ne mişcăm. Mă simt bine, s-a terminat anul extraordinar pentru Voluntari. Sper ca şi sezonul să-l terminăm la fel”, a mai spus Tamaș.

Fundașul lui FC Voluntari încă nu știe ce va face după ce se va lăsa de fotbal

„Eu nu am semnat nicio hârtie de preşedinte. A fost ceva de genul dacă m-aş lăsa de fotbal să rămân în club şi să mi se dea o funcţie ca preşedinte. Şi am lăsat lucrurile să meargă, să decurgă aşa, după aia m-am hotărât să vă spun şi vouă că nu voi fi niciun preşedinte.

Eu vreau să-mi termin cariera de fotbalist cu fruntea sus, să nu dezamăgesc pe nimeni, după care voi vedea ce voi face. N-am luat nicio decizie”, a încheiat Tamaș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!