Superliga

"Sărbători fericite, am plecat la șpriț!". Gabi Tamaș, show la interviu: totul despre retragere și planurile de la Voluntari

Gabi Tamaș a făcut spectacol la interviu, după ultimul meci jucat la FC Voluntari în acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 23:00
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 23:14

Fostul fundaș al echipei naționale este entuziasmat de forma traversată de FC Voluntari, care, după victoria cu UTA Arad, scor 2-1, și-a asigurat locul 3 în Liga 1 la finalul anului.

Gabi Tamaș, show la interviu

Tamaș (38 de ani) a vorbit despre retragere, spunând că acesta ar putea fi ultimul sezon în care joacă fotbal, despre situația de la Dinamo, despre planurile de la FC Voluntari și a încheiat cu mesajul: "Sărbători fericite, sănătate, am plecat frumos la un șpriț"

"Fanii sunt bucuroși, cum suntem și noi. Nu știu dacă a mai fost vreodată în viața Voluntariului să termine pe podium în decembrie. A fost un meci dificil, știam cu ce echipă jucăm. Acum, că tot o să mă întrebi de play-off, play-out, nebunii, eu am spus-o mereu că obiectivul nostru era să nu mai avem emoțiile din anii trecuți. Încet-încet se va schimba și obiectivul, acela de a prinde play-off-ul. Nu l-am prins încă, se mai joacă și mai trebuie cel puțin 6-8 puncte. Dacă pierzi 2-3 meciuri și bat cele din spatele tău, te pot depăși.

Uite că anul acesta mă țin de promisiune și o să ajung în play-off. După care, nu știu dacă voi continua în fotbal. Eu mă simt bine, la antrenamente și meciuri, dar mă cam dor toate.  Nu se vede pentru că nu arăt, dar când ajung acasă mă dor toate. Nu vreau să discut ce se va întâmpla după ce mă retrag. Dar cine știe, poate voi încerca să mai joc un an. Eu sunt un băiat direct, nu vreau să mint sau să mă ascund. Când simt că nu mai pot, ridic mâna.

Probleme sunt cu banii peste tot. Noi le-am cam rezolvat pe toate și sper să se rezolve cu salariile la toți angajații. S-au băgat bani, se vor băga, se fac eforturi mari. Avem încredere în ei, ei au în noi și uite unde suntem. Acum putem să sperăm la mai mult, nu? Eu spun că suntem o echipă dificilă. Dacă vom prinde play-off-ul, vom avea un cuvânt de spus, vă spun de acum.

Am început să mă uit ca pe vremuri. Când era un campionat mai puternic, mă uitam la toate meciurile. Acum am început iar să fac asta. Trebuie să vezi adversarii. M-am uitat și aseară la Dinamo. Dezamăgire. Eu nu comentez asta cu suporterii, se poate întâmpla oriunde. Și la noi în țară, când au fugărit jucătorii galeria. Până la urmă, au și ei dreptate, vin, sunt nervoși... păcat că n-au mai putut ține de rezultat. Ăsta e fotbalul până la urmă.

Sărbători fericite, sănătate, am plecat frumos la un șpriț", a spus Tamaș.

Tamaș joacă din februarie la FC Voluntari. În sezonul trecut a reușit să evite retrogradarea alături de formația ilfoveană, iar acum este foarte aproape de play-off.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!