Miercuri 29 Mai 2013, 11:01

FOTO Stelistii au mers la LAUTARI noaptea trecuta! Petrecere pana in zori! Cum s-au distrat dupa parada de 24 de KARATE!


	FOTO Stelistii au mers la LAUTARI noaptea trecuta! Petrecere pana in zori! Cum s-au distrat dupa parada de 24 de KARATE!

►Cupa sus, Romania! Castiga AICI bilete la finala Cupei, PETROLUL - CFR, sambata 20:45, in direct de pe National Arena la PRO TV si Voyo.ro!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Stelistii au batut Brasov, au primit trofeul de campioni si au facut turul orasului in autocar descoperit. Peste 15.000 de fani au fost in Piata Constitutiei sa sarbatoreasca alaturi de jucatori pentru titlul 24 si primul dupa 7 ani de seceta!

Dar petrecerea nu s-a incheiat pentru stelisti la miezul noptii, ci a continuat intr-un restaurant din cartierul Militari pana spre dimineata. Lautarii au dat tonul, la fel ca la ultimul titlu, cand Olaroiu si Radoi au petrecut pe manele!

Fiica lui MM, Teodora, s-a ocupat de poze. Ea a pastrat amintiri cu cei prezenti si le-a postat pe contul ei de facebook.

MAI MULTE FOTO IN GALERIA DE MAI JOS:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#MM Stoica

#Steaua

0 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT