FOTO | Stelistii au facut primul antrenament in Austria. Mirel Radoi a ajuns si el in cantonament, iar astazi va sta pe banca la primul amical

FOTO | Stelistii au facut primul antrenament in Austria. Mirel Radoi a ajuns si el in cantonament, iar astazi va sta pe banca la primul amical

Stelistii au facut primul antrenament in Austria, iar miercuri vor juca si prima partida de pregatire. Mirel Radoi a ajuns si el in cantonament cu intarziere.

Steaua a facut azi primul antrenament in Austria in localitatea Pfarrwerfen, la 40 km de Salzburg si langa un castel impresionant, ce dateaza din secolul al XI-lea, sub conducerea celor 2 antrenori secunzi ai lui Radoi, Pedrazzini si Dica.

Ramas in Romania pentru inca doua zile, Radio le-a dat secunzilor sarcinile prin telefon, iar acestia au indeplinit spusele acestuia pas cu pas.

Pentru prima data in noile echipamente de culoare verde, stelistii s-au antrenat pe un teren ascuns de ochii curiosilor.

Mirel Radoi a ajuns in cantonament abia in cursul serii, iar maine va sta pe banca la primul amical, cel cu Austria Klagenfurt. 

Cei mai activi jucatori au fost de departe Iancu si Tucudean, care au fost chiar implicati intr-o mica altercatie, dupa ce s-au lovit la o intrare mai periculoasa a primului dintre acestia.

Programul Stelei in Austria

- 24 iunie - Steaua - SK Austria Klagenfurt (formatie din liga a doua)

- 26 iunie - Steaua- Legia Varsovia (vicecampioana Poloniei)

- 30 iunie - Steaua- Rubin Kazan (locul 5 in Rusia)

- 3 iulie - Steaua - FK Qarabagh (campioana Azerbaijanului) 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies