Liga 1

Trupul neinsufletit al lui Nae Manea a fost depus la biserica Sfanta Vineri-Noua!

Lumea fotbalului e in doliu, dupa moartea unui simbol pentru clubul Rapid. Nae Manea va fi inmormantat joi, in cimitirul Straulesti 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Decembrie 2014, 14:28
Data actualizarii: Marti 16 Decembrie 2014, 14:37

Trupul neinsufletit al fostului atacant si oficial rapidist Nicolae Manea, decedat, luni, la varsta de 60 de ani, a fost depus, astazi, la pranz, la biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti.

La biserica au sosit mai multi suporteri rapidisti, care au aprins lumanari in memoria fostului oficial, dar si team-managerul Danut Perja, care a depus o coroana de flori din partea clubului Rapid.

De asemenea, la biserica au mai venit fostul portar Dumitru Moraru, Constantin Zotta (presedintele FC Brasov si fost oficial rapidist), precum si fostul international Nicolae Lupescu.

Fost jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani. El va fi inmormantat, joi, in cimitirul Straulesti 2.

Piturca l-a sunat pe Florin Manea

Vestea mortii lui Nae Manea l-a socat pe Victor Piturca. De la arabi, fostul selectioner l-a sunat pe Florin Manea pentru a transmite condoleante familiei indurerate.

Piturca nu va putea participa la inmormantarea lui Nae Manea, dar va trimite o coroana de flori la cimitirul Straulesti 2.

Modifică setările cookies