"Fotbalul si primaria m-au dus la puscarie" Transformarea lui "Pinalty" dupa ce a fost mutat din inchisoare in arest la domiciliu

"Fotbalul si primaria m-au dus la puscarie" Transformarea lui "Pinalty" dupa ce a fost mutat din inchisoare in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan a fost plasat miercuri din arest preventiv in arest la domiciliu. La iesire, acesta a declarat ca a ajuns in acest loc din cauza fotbalului si a faptului ca a intrat in politica atunci cand a candidat la primarie.

Gheorghe Stefan, ultimul arestat in dosarul Microsoft, a fost eliberat si va fi cercetat in arest la domiciliu prin decizia de miercuri a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

El a declarat, la iesirea din arest ca fotbalul si primaria l-au adus la Rahova. Gheorghe Ştefan a fost arestat in 29 octombrie 2014, fiind plasat in Arestul central al Politiei Capitalei, de unde a fost mutat ulterior in Penitenciarul Rahova.

"Se spune ca ce nu te omoara de intareste, dar cu siguranta 'beciul domnesc' te inmoaie", le-a mai declarat Gheorghe Stefan jurnalistilor.

Intrebat despre starea sa de sanatate, Stefan a spus ca este una precara, ca are leucemie limfatica, dar in stare incipienta si se poate trata.

El a mentionat ca implineste 62 de ani (pe 23 aprilie, n.r.), ocazie cu care va da o petrecere.

Fostul edil a mai spus ca "viata la primarie este cea mai grea" si ca nu mai face politica in viata lui, adaugand ca "e greu sa fii imaculat" in acest domeniu.

El a mai apreciat ca a gresit foarte mult ca a avut incredere in oameni, incredere care "a fost de unii fructificata".

"Justitia fata de persoana mea a fost corecta. (...) Ma gandesc ca exista si o justitie divina si vor plati toti dupa faptele lor", a mai spus Gheorghe Stefan.

Citeste si:Gheorghe Stefan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies