Fotbalul isi pune o dorinta! Vezi ce-si doresc sefii din Liga I in 2009!

George Copos Gigi Becali Iuliu Muresan Vasile Turcu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Ianuarie 2009, 19:46
Data actualizarii: Joi 01 Ianuarie 2009, 20:02
Noul an a fost un motiv de bucurie si pentru sefii din fotbal, care si-au anuntat dorintele pentru 2009. Nu toti au fost insa increzatori. Din Poiana Brasov, Copos a spus ca nu gaseste nicio solutie pentru salvarea Rapidului din criza.

Sefii din fotbal au dorinte diferite in 2009. Iuliu Muresan spune ca isi doreste sa vada CFR-ul din nou in Liga Campionilor, iar in Liga I vrea eventul. " Dorinta mea era sa repetam performanta de anul trecut, adica eventul si sa mergem din nou sa jucam in grupele Champions League"

Gigi Becali spune ca nu va mai baga bani la echipa, iar singurele dorinte pe care le are sunt legate de recuperarea banilor din cazul Valiza si desfiintarea DNA-ului.
"Ce-mi doresc in anul 2009 e sa iau valiza inapoi si sa se desfinteze DNA-ul. Cea mai urata institutie a statului, cancerul societatii romanesti este DNA"

Din Dubai, Vasile Turcu si-a pus o singura dorinta: Vrea ca Dinamo sa ia titlul fara intariri si sa mearga pentru prima oara in grupele Champions League."Nu s-a pus niciodata problema, mai ales ca la ultimul Consiliu de Administratie s-au analizat cele 17 etape si am stabilit impreuna ca avem un lot bun si ca vom lua titlul anul asta fara intariri"

Copos nu vede noul an prea increzator. Pe locul 7 in campionat, cu 28 de puncte, Rapidul trebuie sa supravietuiasca crizei. Aceasta este dorinta omului care a anuntat ca nu mai vrea sa se implice in fotbal. "Inca nu gasesc in acest moment solutia pentru Rapid. Ma doare, sufar si-mi doresc foarte mult sa gasesc o solutie. Rapid este o stare care nu poate disparea. Rapidul nu poate disparea"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!