"Noi deja suntem campioni!" Fotbalul ii uneste pe fani: Cum se aliaza romanii si ungurii la Tg. Mures ca sa-i fure titlul Stelei!

Fotbalul ii uneste pe fani la Targu Mures. Romanii si maghiarii din oras vor iesi pe strazi, daca Muresul va lua titlul. 50 de mii de euro e prima de titlu la Tg Mures.

Romanii si maghiarii canta impreuna pentru ASA. Pe toti ii uneste visul: Mures, campioana Romaniei!

"Impreuna mergem la meciuri, impreuna suferim esecul, la victorii impreuna ne bucuram", spune Sandor Bogdan, liderul galerei.

"Niciodata n-a contat aici ca esti roman, maghiar sau alte nationalitati. Noi asa am crescut, asa am murit. Noi deja suntem campioni, indiferent pe ce loc terminam", spune Tatar Bela de la ASA.

Liderul minunii din Tg Mures e Sepsi, singurul roman de origine maghiara din actuala nationala, care vrea sa joace la euro.

"Spectatorii sunt foarte uniti, nu conteaza ca sunt romani, ca sunt maghiari, vin la stadion sa vada un spectacol adevarat", spune Sepsi.

In oras, fanii sunt chemati sa sustina ASA-ul prin bannere scrise in romana si maghiara. Sunt peste tot - la mall, pe taxiuri si autocare.

Reporter: Care e scandarea preferata a fanilor la Targu Mures?
Narcis Raducan: Pai deja au invatat si copiii mei, striga prin casa "presiune".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies