Fotbalistul de la Dinamo care vrea să joace în străinătate: ”Nu voi ascunde asta”

Dinamo Goncalo Gregorio Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 17:33
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 17:33

Goncalo Gregorio (28 de ani) a semnat cu Dinamo București în iulie 2023.

Cotat la 400.000 de euro de site-urile de specialitate, portughezul a ajuns liber de contract la trupa din Ștefan cel Mare după ce și-a încheiat înțelegerea cu Leiria. 

În ”Groapă”, Goncalo Gregorio a bifat 35 de apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabelă de opt ori și să paseze decisiv într-o singură situație.

Fotbalistul de la Dinamo care vrea să joace în străinătate: ”Nu voi ascunde asta”

Chiar dacă a evidențiat că focusul său este pe Dinamo București, Goncalo Gregorio admite că ar vrea să evolueze în viitor în Asia și susține că apreciază cultura de pe continentul respectiv.

  • De asemenea fotbalistul a menționat că nu închide ușile nici în țara sa natală, Portugalia

”De la sfârșitul anului trecut, gândurile mele nu s-au mai îndreptat atât de mult spre Portugalia. Nu îmi închid nicio ușă, bineînțeles. Dacă există un club din prima ligă portugheză interesat de mine, voi analiza, ca toată lumea, dar sincer nu privesc spre această țară. 

Cariera unui fotbalist este foarte scurtă și voi alege ce este mai bine pentru mine din punct de vedere sportiv, financiar și familial. Nu-mi pasă dacă joc în Portugalia, Anglia, România sau China, atâta timp cât proiectul este ambițios, serios și organizat.

Nu-mi place să vorbesc prea multe, mai ales pentru că mai am contract cu Dinamo și le datorez respect. Sunt foarte fericit și recunoscător pentru investiția pe care Dinamo a făcut-o în mine ca persoană și ca jucător. O reînnoire a contractului ar putea avea loc în continuare. 

Dar nu voi ascunde faptul că o piață unde mi-ar plăcea să îmi încerc norocul este cea asiatică, pentru că îmi place foarte mult cultura acestor țări”, a spus Goncalo Gregorio, potrivit FlashScore.

Lusitanul a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Belenses, Setubal, Loures, Casa Pia, Leixoes, Farense, Vilafranquense, Pacos Ferreira, Braga B, Sosnowiec, Leiria și Dinamo.

Cum arată play-out-ul Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!