Avertisment transmis de noul jucător al lui Dinamo: „Nu sunt mulți jucători ca mine!”

Dinamo Goncalo Gregorio leiria Fotbal intern Dinamo
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 02 Iulie 2023, 14:41
Data actualizarii: Duminica 02 Iulie 2023, 14:46

Ultimul transfer al lui Dinamo se laudă în presa din străinătate și le transmite un avertisment viitoarelor adversare din Superliga.

Goncalo Gregorio (28 de ani) s-a înțeles cu Dinamo și așteaptă ca clubul din „Ștefan cel Mare” să scape de interdicția la transferuri pentru a semna cu „roș-albii”.

Fotbalistul care a evoluat sezonul trecut în tricoul lui Leiria, liga a treia din Portugalia, a susținut într-un interviu penru A Bola că „jucătorii ca mine sunt rari”.

„Am primit multe oferte, atât interne cât și din străinătate. Sunt un vârf, jucătorii ca mine sunt rari, așa că sunt liniștit. Într-o bună zi aș vrea să ajung la un mare club din străinătate, să cuceresc fotbalul de acolo.

Nu am semnat prelungirea din mai multe motive, au fost lucruri care nu au depins de mine. Aventura la Leiria a fost foarte pozitivă, părăsesc clubul ca cel mai bun marcator din istoria celui de-al treilea eșalon și din postura de campion.

Gregorio, mândru de ce-a realizat în tricoul lui Leiria

E o mare plăcere că în numai doi ani am intrat în top 10 cei mai buni marcatori ai clubului. Pentru mine, să marchez este cel mai bun sentiment din lume, este inexplicabil, o bucurie pură cum nu am mai simțit.

Toți antrenorii m-au ajutat să devin jucătorul care sunt astăzi, tatăl meu, Ruben Amorim, Filipe Coelho și Vitor Oliveira sunt nume care mi-au rămas în inimă”, a spus Goncalo Gregorio.

Dinamo s-a mai înțeles în această vară cu Hakim Abdullah și Adnan Golubovic. Au revenit în „Ștefan cel Mare” Ricardo Grigore (24 de ani / fundaș central / România / Petrolul / împrumut expirat) și Geani Crețu (23 de ani / mijlocaș central / România / CFC Argeș / împrumut expirat).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!