VIDEO EXCLUSIV Fostul mare atacant al oltenilor, despre golul marcat de Koljic cu mâna: ”E clar, s-a văzut de oriunde”

Gică Craioveanu a vorbit despre eroarea de arbitraj din meciul Sepsi - Universitatea Craiova 3-1

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:00
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 13:38

Universitatea Craiova a beneficiat de o eroare majoră de arbitraj în meciul cu Sepsi din Liga 1, pierdut cu 3-1. Golul oltenilor a fost marcat de Elvir Koljic cu mâna, după ce mingea trimisă de acesta din interiorul careului a fost respinsă de Niczuly, iar apoi în mâna bosniacului.

„Nu pot să spun nimic! A fost un gol cu mâna, e clar, s-a văzut de oriunde, nu știu cum de nu a văzut arbitrul acel gol. Îmi pare rău, sincer, mie îmi pare rău. Poate crea așa o ură împotriva echipei după acel gol, nu știu de ce. 

Grande, nu știu ce să spun, posibil (n.r. - dacă ar fi recunoscut hențul, în locul lui Koljic)”, a spus Gică Craioveanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Reghecampf, deranjat de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Sepsi OSK 

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a arătat cu degetul spre fotbaliștii săi pe care îi acuză că nu au respectat tactica pregătită pentru acest meci.

„Victorie meritată pentru Sepsi, ei au intrat mai hotărâți. Ne dăm gol singuri în prima repriză, revenim, marcăm, mai marcăm un gol anulat, mai avem o ocazie, putem să intrăm la pauză cu un gol avans, dar atitudinea din repriza a doua, după accidentarea lui Marius Constantin, a dat totul peste cap”, a declarat antrenorul Universității Craiova.

Modifică setările cookies