Foarte tare! Masorul de la UTA a "schimbat" 58 de antrenori in 26 de ani!

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Martie 2008, 15:05
VEZI LISTA CU ANTRENORII DE LA UTA!

MEDIAFAX/ Schimbarea lui Marin Barbu cu Gabriel Stan la UTA poarta numarul 58 intr-un carnetel completat de masorul echipei, Dan Ifrim.Dan Ifrim s-a angajat la clubul aradean in anul 1982 si acum a ajuns printre cei mai vechi din fotbalul romanesc. "Printre veterani, sunt mai vechi doar Mitica Neagu de la Steaua si Puiu Preda de la Poli Timisoara. Cam atat, din ce cunosc eu. Restul si-au pus manusile in cui, de masaj, nu de box", explica masorul aradean. De cand a ajuns la UTA, s-au schimbat 58 de antrenori principali.

Antrenorii principali si secunzii sunt trecuti in carnetelul sau, la fel ca si presedintii care au condus clubul, in numar de doar 19. Printre tehnicienii "schimbati" de Dan Ifrim sunt nume cunoscute in fotbalul romanesc, ca Nicolae Dumitrescu, Mateianu, Multescu, Ionut Popa, Ion Moldovan, Jakie Ionescu, Radu Nunweiller sau Marius Lacatus. Despre carnetel, Ifrim spune ca este bun de trimis la muzeu, fiind mult prea uzat.

"Trebuie sa-l schimb pentru ca deja si-a pus amprenta vremea asupra lui. Primul cuplu a fost Patrascu, Demian Kocsis dupa care au urmat - anii precisi nu-i stiu - Pantea cu Demian, apoi Nicolae Dumitrescu, Pigulea, Biro, Mateianu, Multescu, Lazareanu Marcel, Popa Ionut, Pascu, Domide, Boruga, Ion Moldovan, Jakie Ionescu, Emerich Dembrovschi, renumitele cupluri italiene, incepand cu tripleta Rubinacci, Iacomuci, Crescentini apoi Radu Nunweiller, Ilie Stan, Cuedan, deja vine generatia tanara cu Manaila, Nagy Roli, apoi Barbu si de astazi, Stan Gabriel, a enumerat Dan Ifrim.

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT