FOARTE TARE: Cum a angajat Poli Iasi o prostituata pentru arbitrul unui meci din 2001!

Poli Iasi Scandal Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2009, 19:26
Data actualizarii: Joi 23 Aprilie 2009, 19:32

Prezenta prostituatelor in dosarul Penescu nu este o premiera, iar Iasul este prezent si el in sirul acesta de evenimente.

www.ieseanul.ro prezinta marturia surprinzatoare dintr-un dosar ajuns pe masa magistratilor ieseni: o minora a declarat in fata anchetatorilor ca in toamna lui 2001 s-a culcat cu arbitrul unui meci pe care Poli Iasi urma sa-l dispute a doua zi, in Divizia C!

Numele acestui arbitru era Raul Neagu, din Galati! Microbista a indicat atat echipa cu care a jucat echipa ieseana, Unirea (din Negresti), cat si scorul inregistrat ulterior: 4-0!

Astfel, o luna dupa partida cu Unirea, Neagu a arbitrat din nou Politehnica, la Bacau, cu Aerostar. "... cele cateva intrari bacauane care au depasit limita regulamentului au fost temperate imediat de arbitrul galataean Neagu, in plus, acesta a refuzat gazdelor in minutul 6 un penalty mult mai clar decat cel in urma caruia iesenii au stabilit scorul final", scria jurnalistul Ovidiu Minea de la fostul Monitorul, actualmente Ziarul de Iasi.

Monica H. fusese victima unei retele de prostitutie, dosarul in care a fost implicata fiind si in prezent pe rolul instantelor iesene. Ea i-a mentionat printre clienti pe antrenorul Adrian Kereszy si pe fotbalistul Daniel Pancu!
 

Cititi AICI povestea completa a implicarii Politehnicii intr-un scandal de tip "folcloriste" Sex la Poli!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!