Florin Răducioiu, reacție dură după Rapid - Hermannstadt 0-1: "Să le fie rușine!"

Florin Raducioiu FC Hermannstadt Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 09:57
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 09:56

FC Hermannstadt a reușit surpriza în Giulești, sâmbătă seară, când a învins Rapid, scor 1-0, în runda cu numărul 29 a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Silviu Balaure, în minutul 32. Rapid a ratat un penalty în prelungirile meciului prin golgheterul Marko Dugandzic.

Florin Răducioiu, reacție dură după Rapid - Hermannstadt 0-1

În urma acestei victorii, FC Hermannstadt ocupă locul 13 în Liga 1, cu 29 de puncte. Sibienii puteau fi mult mai sus în clasament în cazul în care nu ar fi existat penalizarea de 9 puncte dictată din cauza problemelor financiare în decembrie și confirmată de TAS recent.

Fostul internațional Florin Răducioiu a avut o reacție dură la adresa conducătorilor de la Hermannstadt, spunând că aceștia "au distrus tot".

"După ce au făcut aceşti băieţi la începutul campionatului, au venit conducătorii şi au distrus tot. Să le fie ruşine celor care finanţează Hermannstadt. Şi-au bătut joc de echipa aceasta care cocheta cu locurile de play-off.

Este o cădere psihică. Antrenorul Mădărăşanu, pe care îl apreciez, a încercat să îi ţină în priză. El este liderul. Nu este simplu. Nu ştiu ce îi aşteaptă în play-out. În momentul de faţă, Hermannstadt e una din cele mai slabe echipe din campionat", a spus Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

În cazul în care FC Hermannstadt nu ar fi fost depunctata, sibienii s-ar fi aflat acum pe locul 8, cu 38 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!