Stefan Tarnovanu FCSB Florin Raducioiu Superliga

Florin Răducioiu, observație pentru un titular al FCSB-ului: „Trebuie să învețe să fie un adevărat bărbat!”

Florin Răducioiu a fost deranjat de ce a declarat un jucător al FCSB-ului, după victoria cu FCU Craiova, 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 09:02
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 09:03

În runda a 18-a din Superliga, FCSB s-a impus cu 2-0 împotriva lui FCU Craiova, grație golurilor marcate de Octavian Popescu (19 ani), în minutul 4, și Joyskim Dawa (26 ani), în minutul 26. 

Florin Răducioiu îl „taxează” pe Ștefan Târnovanu 

Ștefan Târnovanu (22 ani) a păstrat poarta intactă contra oltenilor. Iar la finalul meciului, portarul FCSB-ului a ținut neapărat să-i mulțumească lui Mihai Pintilii (38 ani) pentru modul în care a motivat echipa în ultimele două săptămâni. 

„Suntem fericiți. Am făcut un meci foarte bun. Era momentul să nu mai primim gol. Era foarte important. 

În vestiar, suntem mai uniți ca niciodată. Ăsta e un punct de plecare. Mie mi-a plăcut foarte mult de Pintilii. Suntem foarte uniți, a știut să ne motiveze, a fost alături de noi”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul partidei cu FCU Craiova, 2-0. 

La auzul acestor spuse, Florin Răducioiu (52 ani) a ținut să-l îndemne pe portarul de la FCSB că trebuie să fie mai rezervat în declarații, mai ales când un antrenor pleacă de la echipă. 

„Mie îmi place de Târnovanu, dar trebuie să învețe să fie un adevărat bărbat. Trebuie să aibă respect pentru oamenii careu au lucrat pentru club. 

Mie nu mi-ar pica bine... Nu e frumos pentru mine, ca antrenor dat afară în urmă cu una sau două săptămâni. Am calificat echipa...”, a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport. 

Modifică setările cookies