Florin Prunea a analizat numirea lui Viorel Moldovan la Rapid: ”Atenție!”

Florin Prunea Rapid Superliga Viorel Moldovan Superliga Florin Prunea / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 09:23
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 09:22

Dan Șucu schimbă tot la Rapid!

După trei ani în care a fost analist TV, după ce a părăsit banca tehnică a Petrolului Ploiești, Viorel Moldovan (51 de ani) a preluat președinția clubului Rapid București, post rămas vacant în urmă plecării lui Daniel Niculae.

Rapid a trecut printr-o perioadă critică în play-off-ul Superligii României. Dacă la început optau pentru câștigarea titlului și se aflau la doar patru lungimi în spatele liderului FCSB, giuleștenii au încheiat în cele din urmă campionatul pe ultima poziție.

Florin Prunea a analizat numirea lui Viorel Moldovan la Rapid: ”Atenție!”

Florin Prunea, fost internațional român, a analizat instalarea lui Viorel Moldovan ca președinte al clubului Rapid și a susținut că este un rol potrivit pentru fostul său coleg de la prima reprezentativă a României.

”(n.r. E potrivit Viorel Moldovan pentru postul de președinte la Rapid?) Așa cum îl cunosc eu, eu cred că Vio (n.r. Viorel Moldovan) e potrivit pentru postul ăsta. E un jucător care a plâns pentru Rapid. Este un început pentru el. Are imagine. 

Știe să vorbească. Știe și fotbal, atenție! Are relații în Elveția și Franța. Cred că cei de la Rapid au cântărit și au decis foarte bine, când s-au gândit să îl aducă la Rapid”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Ce a spus Viorel Moldovan la prima conferință după numirea sa ca președinte

"Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de președinte. Am trăit experiențele de jucător, director sportiv și antrenor. Acum, mă aflu în fața unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar și vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat și ce am găsit acum, după 10 ani de zile. 

Consider că important este în primul rând să simți și să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat totul pentru Rapid atât ca jucător, cât și ca antrenor. Am făcut-o pentru că așa am simțit și așa sunt construit ca om. Acum, la început de drum, un drum greu și plin de provocări, țin să aduc și mulțumiri. Le mulțumesc și acționarilor, domnilor Șucu și Angelescu, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o. 

Toate lucrurile s-au precipitat extrem de repede după prima discuție cu domnul Șucu. Nu am stat foarte prea mult pe gânduri. Aveam un alt plan programat încă de acum un an de zile, dar lucrurile au fost date la o parte și, în momentul de față, mă interesează doar Rapid București", a declarat Viorel Moldovan la prima conferință de presă de după numirea sa ca președinte.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în play-off cu 32 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!