VIDEO EXCLUSIV Florin Lovin știe de ce are nevoie Constantin Budescu

Florin Lovin a fost invitatul lui Andru Nenciu la Poveștile Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 August 2023, 21:07
Data actualizarii: Marti 01 August 2023, 21:06

Fostul mijlocaș central și Constantin Budescu au fost colegi la Astra Giurgiu. Cei doi au pus umărul la campionatul câștigat de echipă în sezonul 2015/16, când antrenorul Marius Șumudică se afla pe banca tehnică a giurgiuvenilor.

Florin Lovin știe de ce are nevoie Constantin Budescu

Florin Lovin a vorbit despre Constantin Budescu și a remarcat faptul că fotbalistul va reuși să evolueze la un nivel înalt atât timp cât va avea un antrenor care îi va oferi plăcerea de a juca fotbal.

De asemenea, fostul jucător a precizat că mijlocașul ofensiv care tocmai s-a despărțit de Petrolul Ploiești nu a avut niciodată un fotbalist model în cariera sa.

„În afara faptului că mi-a fost coleg... Și lui i-am fost agent. Pe el și pe Denis i-am transferat la FCSB. Am rămas prieteni, prieteni foarte buni. Mereu când merg la Ploiești ne întâlnim, de cele mai multe ori la un grătar. 

Eu cred că va juca mult atât timp cât va avea un antrenor care-i va reda plăcerea de a juca fotbal. El e un jucător care niciodată nu a avut un model. Nu a aspirat către niciun jucător. 'Eu sunt eu și atât'”, a spus Florin Lovin la Poveștile Sport.ro.

Florin Lovin, la Poveștile Sport.ro: "Vreau să-l văd pe Coman că trage FCSB-ul după el, trage echipa națională după el"

Lovin consideră că extrema vicecampioanei FCSB, Floriniel Coman, se află în vârful carierei și și-a exprimat speranța că va deveni un fotbalist determinant și pentru reprezentativa lui Edward Iordănescu, aflată pe locul secund în Grupa I din preliminariile pentru Campionatul European din Germania. 

"Mi se pare în cea mai bună perioadă a carierei sale, dar vreau să văd un Florinel Coman - îl parafrazez pe Anghel Iordănescu - care trage FCSB-ul după el și trage și echipa națională după el", a declarat Florin Lovin, la emisiunea Poveștile Sport.ro.

În vârstă de 25 de ani, Florinel Coman e cotat la 3,5 milioane de euro și mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2028. Născut în Brăila, fotbalistul lansat de Academia Hagi a atins cea mai înaltă cotă de piață pe 23 martie 2020, 6 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!