Florin Lovin Echipa Nationala Victor Piturca Superliga

VIDEO EXCLUSIV Florin Lovin și marele regret al carierei sale: ”Cu asta am spus tot”

Florin Lovin a fost invitatul lui Andru Nenciu la Poveștile Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 August 2023, 21:36
Data actualizarii: Miercuri 02 August 2023, 21:37

Ajuns la 41 de ani, Florin Lovin a vorbit despre marele regret al carierei sale. Este triplu campion al României, de trei ori câștigător al Supercupei României și are în CV aproape cinci ani în străinătate, în Germania, Grecia sau Austria.

Mijlocașul este măcinat de faptul că nu a evoluat niciodată pentru echipa națională. Lovin spune că nu a fost pe placul fostului selecționer, Victor Pițurcă.

Lovin a evoluat pentru FCSB în perioada 2005-2009, în care Vicotr Pițurcă a condus destinele echipei naționale.

Florin Lovin și marele regret al carierei sale: ”Cu asta am spus tot”

„Că n-am jucat niciun meci pentru echipa națională. Eu când trebuia să merg la Steaua era Pițurcă și nu m-a vrut. A plecat Pițurcă la echipa națională cinci ani, eu cinci ani la Steaua... și cu asta am spus tot. 

Dacă vorbim de nedreptăți, Dănciulescu are 200 și ceva de goluri și are cinci meciuri la echipa națională. Sunt fotbaliști mult mai mari ca mine care au regrete de genul ăsta”, a spus Florin Lovin, la ”Poveștile Sport.ro”.

Florin Lovin este de trei ori campion în România. A mai trecut în cariera sa pe la FCM Bacău, 1860 Munchen, AO Kerkyra, SV Kapfensberg, SV Mattersburg, Oțelul Galați și Concordia Chiajna. În 2017, fostul mijlocaș și-a încheiat cariera de fotbalist.

VIDEO - Florin Lovin, la ”Poveștile Sport.ro”


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!