Liga 1

Flavius Stoican, pe modul ”Mircea Rednic”. A pregătit lista cu jucătorii care sunt OUT de la Dinamo

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo! Antrenorul va face modificări la nivelul lotului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 12:55
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 13:00

Primul jucător care a sosit în ”Ștefan cel Mare” este veteranul Răzvan Patriche. La plecări, în schimb, lista va fi mai lungă. Stoican spune că a întocmit o listă împreună cu Iuliu Mureșan și Florin Răducioiu, urmând ca șefii clubului să poarte discuții cu jucătorii pe care antrenorul nu-i mai vrea la Dinamo.

Flavius Stoican face curățenie la Dinamo: ”Nu putem să așteptăm la infinit”

„Trebuie să evaluăm corect lotul actual de jucători, sunt 38, important este ca cei care nu s-au acomodat la Dinamo, că nu pot spune lucruri mai dure, pentru că sunt jucători care au nevoie de timp la Dinamo sau la orice echipă. În schimb, jucătorii care nu s-au acomodat, probabil nu au avut timp la dispoziție dar nici noi nu putem să așteptăm la infinit, timpul nu este aliatul nostru și trebuie să facem lucrurile pe repede înainte. 

Am făcut o listă, după ce am vorbit cu domnul președinte și cu Radu și rămâne de văzut în ce condiții ne vom despărți de unii dintre ei.

În funcție de ce va rămâne, vom încerca să acoperim posturile deficitare. Avem, într-adevăr, un număr de jucători care ar fi în atenția noastră, dar nu ar fi corect să dăm nume pentru că există posibilitatea să-i și pierdem”, a spus Flavius Stoican.

Dinamo are doar 12 puncte în Liga 1 și este la un singur punct în fața ”lanternei roșii”, Academica Clinceni. FCU Craiova este la șapte puncte în fața ”roș-albilor”.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta în noul ”mandat” pe banca lui Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies