Filmul transferului lui Kharja la Steaua. Becali: "Olaroiu l-a propus, Radoi l-a luat. Eu nu m-am bagat deloc". Ce spune patronul

Filmul transferului lui Kharja la Steaua. Becali: "Olaroiu l-a propus, Radoi l-a luat. Eu nu m-am bagat deloc". Ce spune patronul

Steaua l-a transferat astazi pe marocanul Houssaine Kharja, fost la Genoa, Inter si Fiorentina. Becali spune ca jucatorul a venit la propunerea lui Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu, el neavand de-a face cu mutarea.

Gigi Becali a vorbit in conferinta de presa organizata la "Palatul" din Aleea Alexandru si despre ultimul transfer al Stelei. Campioana l-a luat pe internationalul marocan Houssaine Kharja, fost la Genoa, Inter si Fiorentina, acum in varsta de 32 de ani.

Kharja, jucator cu 75 de selectii si 12 goluri la nationala tarii sale, a fost adus de Mirel Radoi, cel care a avut ocazia sa-l vada pe vremea cand evolua in Golf. 

Becali spune ca a primit jucatorul a fost recomandat si de Cosmin Olaroiu si ca decizia de a-l transfera i-a apartinut exclusiv lui Mirel Radoi.

"Mirel si Oli mi-au zis ca e mai bun decat tot ce avem la mijloc. I-am zis ca nu ma bag, sa-l ia daca vrea. Eu am toata increderea in Radoi, are mana libera. 

Oricum, sunt sigur ca luam campionatul", a spus Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies