Fiesta la Steaua! Toja si Dayro s-au pregatit in club pentru derby-ul cu Craiova!

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 12:15
Fiesta la Steaua! Toja si Dayro s-au pregatit in club pentru derby-ul cu Craiova!

Columbienii Stelei o tin numai in petreceri. Cei doi jucatori au fost surprinsi de paparazzi in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din Capitala.

Cu doar cateva ore inainte de a intra in cantonament pentru meciul de la Craiova, stelistii Toja si Dayro au fost fotografiati de paparazzi Cancan la iesirea din clubul The Jack, in jurul ore 01.00.

La iesirea din club, columbienii au plecat cu masina unui amic care ii insotea, patronul unui restaurant cu specific sud-american din Capitala. Toja s-a asezat in dreapta, iar in spate au urcat agentul columbianului, alaturi de Dayro Moreno, care si-a tras gluga pe cap.

Dupa ce au observat ca au fost prinsi de ziaristi, cei doi au mers la conducerea Stelei si au spus ce au facut, stiind ca au interzis ca petreceri dupa ora 23.00. Mai mult, Toja a mers la o televiziune unde a incercat sa lamureasca situatia. "Am fost urmarit de sapte paparazzi. Am fost la restaurant sa mancam. Bineinteles ca in ziar vor exagera, vor pune alte ore, alta zi, alte detalii." a spus Toja la gsptv.

In urma cu mai putin de o luna, cei doi columbieni au fost surprinsi beti morti la iesirea dintr-un club.

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT