Superliga

GALERIE FOTO Fierbe Giuleștiul! Imagini din tribune la Rapid - Farul

Meciul din etapa a doua a play-off-ului, jucat sâmbătă seara, la București, a impresionat și datorită spectacolului din tribune. Rapid - Farul a avut un ritm excelent.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 22:46
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 23:00

Fanii din Giulești s-au pregătit intens pentru întâlnirea cu echipa lui Gică Hagi, iar spectacolul din tribune a fost din start la înălțimea jocului etalat în prima repriză de ambele echipe. 

Atmosfera de la Rapid - Farul

Zeci de steaguri fluturând în bătaia picăturilor de ploaie, scandări baritonale și show pirothenic de nota 10 au fost ingredinetele unui tablou care a făcut un bun PR ultrașilor. 

Fanii nu au aruncat în teren cu obiecte în prima repriză și au continuat să cânte pe toată durata primei reprize.  Nu au lipsit nici bannerele. Fanii Farului au marșat pe... politică, în timp ce suporterii gazdelor au apelat la un subiect întors în trecut pe toate fețele. 

  • 14.000 de spectatori au fost la Rapid - Farul

"Noi ne propunem să câștigăm, abordăm fiecare meci la victorie. Nu avem nimic de pierdut. Merităm din plin locul din Play-Off și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și, în același timp, să vedem la ce nivel suntem. Știm că cei de la Farul vor veni să obțină victoria, dar noi vom opune rezistență și vom încerca să câștigăm meciul, asta ne dorim. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță.

Obiectivul nostru este acela de a etala un fotbal frumos, de a juca fără inhibiții, de a câștiga fiecare meci. Dacă suntem în Play-Off ar fi păcat să nu profităm de acest lucru și să nu avem o atitudine corectă față de acest Play-Off. Ar fi păcat să nu dăm sută la sută în fiecare meci, încercând să câștigăm pentru clubul nostru”, declara Adrian Mutu, înaintea partidei.

Rapid - Farul. Echipele de start:

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Grigore, Morais - Albu, Kait, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Costache

Rezerve: Drăghia, Funsho, Ignat, Iacob, Fl. Ștefan, Emmers, Ioniță, Papeau, Luckassen

Antrenor: Adrian Mutu

Farul: Aioani - Boli, Larie, Marins Silva, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, Munteanu, Mazilu

Rezerve: Buzbuchi, Kiki, N. Popescu, Baravykas, Doukoure, Casap, Mateus, Sali, Morar

Antrenor: Gheorghe Hagi

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!