FIARA Lacatus, atac direct la Becali: "Are 50 de spectatori la meci! Nu am furat de la el, i-am calificat echipa in grupele Ligii"

FIARA Lacatus, atac direct la Becali: "Are 50 de spectatori la meci! Nu am furat de la el, i-am calificat echipa in grupele Ligii"

Marius Lacatus ii raspunde lui Becali, care pune la indoiala bugetul de 300.000 de euro al noii echipe de fotbal a CSA. 

Lacatus spune ca a meritat fiecare ban primit de la Becali deoarece a reusit sa califice echipa in grupele Ligii Campionilor. Mai mult, Lacatus ii transmite patronului Stelei sa se preocupe de clubul sau, care nu mai atrage spectatorii la stadion.

"S-au trezit multi sa se intrebe de ce avem 300.000 de euro buget. Se victimizeaza toti pe la televizor. Sa taca, pentru ca cei care se plang au mai mult. Sa stea linistiti, sunt bani din club, nu de la Armata. Ma bucur cand spun ca vor sa ne opreasca din drumul spre Liga 1, inseamna ca le-am starnit interesul. Dar sa se preocupe de problemele reale, ca au 50 de spectatori la meci.

De la Becali nu am furat. Am contribuit si eu alaturi de jucatori si staff la o calificare in grupele Ligii Campionilor si cred ca in clubul dumnealui au intrat bani frumosi. Ma doare si pe mine si pe familia mea cand spune ca dimineata ma spalam si imi intrau 100 de euro pe zi. Nimic mai fals, am muncit onest si am dus echipa in Liga, iar el a castigat bani. Sa-si vada de echipa lui", a declarat Marius Lacatus pentru RadioSport1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies