VIDEO EXCLUSIV FCSB, cotată cu șanse minime la titlu: „Cel mai bun motivator pentru CFR a fost Gigi Becali! Craiova e o echipă fițoasă!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 13:58
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 14:06

Pentru a mai avea șanse la titlu, FCSB trebuie să spere că CFR Cluj nu va câștiga cu Universitatea Craiova. 

În penultima etapă din Liga 1, FCSB avea nevoie de victorie pentru a juca cu titlul pe masă ultima partida cu CFR Cluj. Însă roș-albaștrii s-au încurcat și au bifat doar o remiză, 2-2, cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu (51 ani), așa că depind de rezultatul meciului CFR - Universitatea Craiova, de pe 15 mai, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Doar că Adrian Porumboiu (71 ani) nu o vede capabilă pe Universitatea Craiova să o încurce pe CFR Cluj, având în vedere că oltenii nu mai au nicio miză în campionat, și susține că echipa din Gruia va avea un meci facil. De asemenea, chiar dacă a precizat că tușierul a greșit că nu a semnalizat poziția lui Cristian Costin (23 ani) la golul egalizator, 2-2, din minutul 88, Porumboiu consideră că FCSB nu are o apărare demnă de primul loc. 

Porumboiu: „La CFR - Craiova va fi un scor care se va vedea din avion” 

„Eu cred că cel mai bun motivator pentru CFR Cluj a fost Gigi aseară, când a spus că sigur îi va bate Craiova, că-i va nenoroci. E de înțeles, săracul a pierdut o șansă importantă. Acolo e un scor care sigur se va vedea din avion, un 1-0, un 2-1. CFR-ul va fi campioană, în opinia mea. Joacă acasă, cu un ochi se uită la adversar, cu celălalt la cupa care este într-un birou și se gândesc să o ia din seara asta. Dacă se judeca într-un mod corect (n.r. - faza de la golul doi al Voluntariului), puteai să spui 60% FCSB-ul. Acum, cam 80% sunt cei de la CFR Cluj campioni.

Nici Craiova nu e o echipă puternică, e o echipă fițoasă. Toți avem orgolii, dar te oprești la un moment dat. CFR-ul joacă totul sau nimic acum și are o echipă experimentată. A greșit arbitrul, dar nu puteți să spuneți că FCSB-ul are fundași centrali de luat campionatul. Mă uitam și la Miron, mă uitam la câte posibilități avea să preîntâmpine golul, dar nu poate. E greoi, e greu când nu ai viteză”, a declarat Adrian Porumboiu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!