FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova! Unde se va disputa meciul

FCSB FCSB - Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 14:20
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 14:21

FCSB a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova din etapa următoare. 

Chiar înainte de meciul cu FC Voluntari, din deplasare, vicecampioana a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 26-a din Superligă.

Partida se va disputa pe Arena Națională, chiar dacă fanii aveau speranțe că derby-ul din etapa a 26-a s-ar fi putut disputa pe stadionul din Ghencea. Pentru un tichet la peluză, suporterii FCSB-ului vor fi nevoiți să plătească 15 lei, iar cel mai scump bilet, la categoria VIP 1, este 100 de lei.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova!

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 19 februarie, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

- SÂMBĂTĂ - 18 FEBRUARIE - 11:00 - 19:00 - BULEVARDUL BASARABIA

- DUMINICĂ - 19 FEBRUARIE - 11:00 - 19:00 - BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

Deși a făcut mai multe cereri oficiale de-a lungul timpul pentru a evolua în Ghencea, FCSB nu a primit un răspuns favorabil până în prezent, iar, spre exemplu, meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului trecut, s-a disputat la Buzău.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!