FOTO ȘI VIDEO FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda! Cine a lipsit de la aeroport

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 09:31
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 09:32

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda, duminică dimineață. Campioana României va petrece acolo 13 zile, iar ulterior va reveni în țară pentru Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, pe 4 iulie.

Duminică dimineață, jucătorii și staff-ul celor de la FCSB au zburat către Olanda pentru cantonamentul de vară. 

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda

Nu au făcut deplasarea cu echipa Siyabonga Ngezana și David Kiki, care au primit o vacanță prelungită după ce au jucat la echipele lor naționale în această perioadă. De asemenea, Mihai Lixandru a fost învoit pentru un eveniment din viața personală și va merge în Olanda cu o zi întârziere.

Alexandru Pantea și Octavian Popescu, jucători accidentați, vor rămâne la București pe perioada cantonamentului pentru a continua procesul de recuperare.

  • De asemenea, Darius Olaru, Ștefan Târnovanu, Florinel Coman și Adrian Șut sunt în Germania pentru EURO 2024

În schimb, la aeroport a putut fi văzut Marius Ștefănescu, fotbalistul cumpărat în urmă cu două zile de la Sepsi OSK, pentru aproximativ 1,3 milioane de euro.

Almere City, adversara lui FCSB în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat recent că echipa ar urma să dispute un meci de verificare în compania celor de la Almere City, formație care a încheiat pe locul 13 în precedentul sezon de Eredivisie.

"Reunirea este pe data de 14, vizita medicală. Pe 16 vom pleca în Olanda, unde avem deja perfectat un meci pe 28. Pe 29 ne întoarcem. Pe 28 vom juca cu Almere, o echipă de primă ligă din Olanda.

Pe 24 sau pe 25 probabil că vom lua un meci sau dacă nu găsim un adversar care să ne convină, vom rămâne cu un singur meci. Bineînțeles că nu vor veni jucătorii care vor face deplasarea cu echipa națională în Germania", declara recent Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!