Gigi Becali csa steaua FCSB Liga 1

"FCSB a inregistrat ILEGAL marca Steaua si a folosit-o din 2004 pana in 2014" Armata iese la ATAC in razboiul cu Becali

CSA Steaua contrazice o in formatie publicata de echipa lui Becali in urma cu cateva zile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 13:49
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 13:52

"Asa cum am informat si in comunicatele de presa anterioare, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a preluat de la AFC Steaua Bucuresti, respectiv CSA Steaua Bucuresti, prin hotarare judecatoreasca (statut), PALMARESUL, traditia, istoria si culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986", a postat "FCSB" Steaua pe Facebook in urma cu cateva zile.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua contrazice aceasta informatie si sustine ca Becali nu a primit niciodata dreptul de a inregistra sigla si palmaresul Stelei, dar el s-a folosit totusi de ele in aceasta perioada.

"In anul 2003, nou infiintata societate comerciala FCSB a solicitat in scris acordul proprietarului marcii – C.S.A. ”Steaua Bucuresti” – pentru inscrierea marcii la OSIM. Desi nu a primit acest acord, FCSB a inregistrat totusi marca de care s-a folosit continuu din 2004 pana in 2014, insusindu-si astfel in mod ilegal un bun din patrimoniul statului de importanta nationala. Aceasta nu este interpretarea noastra proprie, ci concluzia celei mai inalte instante judecatoresti din Romania, exprimata in clar prin Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Decizia iCCJ arata fara echivoc faptul ca cesionarea marcii intre A.F.C. si FCSB, pe baza careia s-a facut inscrierea la OSIM, a fost ilegala, intrucat A.F.C. nu putea vinde, cesiona sau transmite un bun pe care nu-l avea in proprietate, ci avea doar dreptul de a-l folosi", scrie in comunicatul postat de CSA.

Tot comunicatul postat azi de CSA pe Facebook

 

COMUNICAT DE PRESĂÎn urma comunicatului de presă publicat miercuri, 6 mai 2015, pe pagina oficială web a FCSB, pentru...

Posted by CSA Steaua Bucuresti on Thursday, May 7, 2015
Modifică setările cookies