Liga 1

FC Botoșani pregătește revenirea a doi jucători! Cine sunt fotbaliștii doriți de Marius Croitoru

FC Botoșani a încheiat anul 2021 pe locul 4 în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:21
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:24

Trupa lui Marius Croitoru are parte de un sezon grozav, iar echipa speră să termine cât mai sus în clasament la finalul anului. Oficialii botoșnăneni și-au fixat ca obiectiv locul al treilea.

Transferurile țintite de FC Botoșani

În acest sens, FC Botoșani încearcă să transfere doi fotbaliști. Primul este Mihai Roman II, care a mai fost la Botoșani și în sezonul 2018-2019, când a marcat 9 goluri în 37 de meciuri. FC Botoșani caută un atacant de careu, care să completeze echipa de vis construită de Marius Croitoru, iar atacantul de care Universitatea Craiova vrea să scape este o prioritate a acestei perioade de transferuri.

O altă revenire plănuită de FC Botoșani este cea a alui Andrei Chindiș. Fundașul ajuns la Santa Clara, în prima ligă din Portugalia, echipă la care a jucat însă în doar o partidă, în Cupa Portugaliei, când chiar a marcat, în poarta lui FC Porto.

Moldovenii se gândesc să îl împrumute pe acesta, doar cu o condiție. Deși este foarte apreciat la Botoșani, fundașul de 22 de ani ar urma să fie ofertat de fosta lui echipă doar dacă unul dintre Bogdan Racovițan sau Joyskim Dawa va pleca de la echipa moldavă.

Până acum, doar Sebastian Mailat a ajuns la un acord cu FC Botoșani. La capitolul plecări, Realdo Fili va ajunge în Turcia, în timp ce Mensah, Sila sau Remacle au fost anunțați să își caute o nouă echipă.

Modifică setările cookies