FC Botoșani a dat lovitura: „Ăsta e fotbalist extraordinar! E mai bun decât Kevin Boli!”

FC Botosani Gabriel Mutombo valeriu iftime Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:40
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:41

Valeriu Iftime este sedus de fundașul central francez pe care FC Botoșani l-a achiziționat în această iarnă.

FC Botoșani l-a lăsat pe Kevin Boli (31 ani) sp plece liber de contract de la FC Botoșani. Numai că fundșul central nu s-a transferat la FCSB, ci la Farul Constanța, alegând să lucreze din nou cu Gică Hagi (57 ani). 

Valeriu Iftime, sedus de noul fundașul central al Botoșaniului 

În locul lui Kevin Boli, Valeriu Iftime l-a adus pe Gabriel Mutombo (26 ani) de la Troyes. Stoperul de 1,91 m a trecut de-a lungul carierei pe la Vilafranquense, Angers și Bastia, adunând 84 de prezențe în al doilea eșalon din Franța. 

„Uitați-vă ce cifre a avut Boli când a venit la noi în comparație cu Mutombo. Ăsta e fotbalist extraordinar, l-am văzut doar la două antrenamente și a lăsat o impresie bună. Suntem specialiști la fundași centrali, dacă ne uităm în urmă… Nu încape discuție. E mai bun Mutombo.

Nu vă pot spune suma de transfer, e un fotbalist care a jucat regulat în Ligue 2, cert e că lucrurile de valoare au un preț mai ridicat”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Potrivit aceleiași surse, finanțatorul Botoșaniului ar fi achitat în jur de 300.000 de euro pentru stoperul pe care i l-a adus lui Flavius Stoican (46 ani) în această iarnă. 

Gabriel Mutombo este evaluat la 250.000 de euro de Transfermarkt. De altfel, aceasta este cea mai mare cotă pe care a deținut-o de când a devenit fotbalist profesionist. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!