Faza nevazuta cu Hagi in prim plan, dupa o noua umilinta a echipei sale. Viitorul are 6 infrangeri in 8 meciuri: "Cine ti-a dat, ma, voie sa vorbesti?! Uscheala"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2016, 17:12
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2016, 21:24

Viitorul lui Hagi a ramas fara victorie in Play Off-ul Ligii I si dupa cea de-a opta etapa. Echipa "Regelui" a inregistrat 6 infrangeri si doua egaluri, motiv pentru care Hagi s-a declarat rusinat: "In momentul asta, tot ce facem este sa ne facem de ras"

Gica Hagi a fost un car de nervi dupa o noua infrangere a echipei sale. Viitorul a pierdut cu 0-3 si meciul cu Steaua, disputat pe National Arena.

Patronul-antrenor al echipei, care a decis sa vada ultimele meciuri ale Viitorului din acest sezon din tribuna, s-a declarat rusinat: "In momentul asta aratam doar cat suntem de ridicoli", a spus el.

Hagi s-a enervat si mai tare la vestiare, atunci cand l-a vazut pe unul dintre jucatorii sai la zona de flash interviuri. 

Florin Tanase s-a oprit pentru cateva declaratii, moment in care a fost "luat pe sus" de Hagi.

"Uscheala! Haide, haide! Vorbesc aia care au castigat! Tu nu vorbesti! Cine ti-a dat voie? Cine ti-a dat voie, ma?", s-a rastit Hagi la jucatorul sau.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!