Faza nevazuta cu Hagi in prim plan, dupa o noua umilinta a echipei sale. Viitorul are 6 infrangeri in 8 meciuri: "Cine ti-a dat, ma, voie sa vorbesti?! Uscheala"

Duminica 24 Aprilie 2016, 17:12

Viitorul lui Hagi a ramas fara victorie in Play Off-ul Ligii I si dupa cea de-a opta etapa. Echipa "Regelui" a inregistrat 6 infrangeri si doua egaluri, motiv pentru care Hagi s-a declarat rusinat: "In momentul asta, tot ce facem este sa ne facem de ras"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Gica Hagi a fost un car de nervi dupa o noua infrangere a echipei sale. Viitorul a pierdut cu 0-3 si meciul cu Steaua, disputat pe National Arena.

Patronul-antrenor al echipei, care a decis sa vada ultimele meciuri ale Viitorului din acest sezon din tribuna, s-a declarat rusinat: "In momentul asta aratam doar cat suntem de ridicoli", a spus el.

Hagi s-a enervat si mai tare la vestiare, atunci cand l-a vazut pe unul dintre jucatorii sai la zona de flash interviuri. 

Florin Tanase s-a oprit pentru cateva declaratii, moment in care a fost "luat pe sus" de Hagi.

"Uscheala! Haide, haide! Vorbesc aia care au castigat! Tu nu vorbesti! Cine ti-a dat voie? Cine ti-a dat voie, ma?", s-a rastit Hagi la jucatorul sau.VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT