Faza GENIALA pentru care stelistii il vor ADORA pe Nicandro Breeveld! "Eu vreau sa... cum se zice, cum se zice?!" :)) VIDEO

Nicandro Breeveld a fost prezentat la Steaua intr-o atmosfera relaxata, iar cea mai tare faza a fost dupa o intrebare din partea presei.

Mijlocasul defensiv venit de la Pandurii nu stapaneste tocmai bine limba romana, insa in general se poate exprima. Numai ca mai are si momente in care nu stiu sa puna cuvintele in ordine, asa ca apar blocaje. Unul dintre ele, la conferinta de presa :)

"CUM SE ZICE...? :))"

"Sunt foarte multumit ca am venit aici, e un mare pas inainte pentru cariera mea. Pana la urma cred ca am facut bine ca am venit aici, chiar daca am mai avut oferte. Steaua joaca si in Europa si este foarte bine pentru mine aceasta situatie. Si vreau sa ajuta sa... cum se zice?", a intrebat Breeveld, incurcat ca nu stie cum sa formuleze.

Dupa care Valeriu Argaseala l-a ajutat: "Vrei sa castige campionatul Romaniei, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si sa joace in grupele Champions League".

"Da, da, asa, si asta!" :)), s-a amuzat Breeveld pentru ajutorul primit de la presedintele Stelei.

"Am ajuns unde am vrut, consider ca m-am acomodat deja in Romania, iar la Steaua imi va fi foarte usor. Acum trebuie sa mai vad si ce vrea antrenorul, sa stiu ce trebuie sa fac exact. Mai avem timp pentru asta", a spus Nicandro Breeveld la conferinta de presa.

El are 27 de ani, joaca pe postul de mijlocas defensiv si a venit pentru 500.000 de euro de la Pandurii. Clubul din Gorj a pastrat si un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies