Fara REGE, Steaua n-ar fi jucat in Liga Campionilor! Situatie incredibila: Gica Hagi i-a salvat pe pustii Stelei! Ce conditie a pus

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 12:20

	Fara REGE, Steaua n-ar fi jucat in Liga Campionilor! Situatie incredibila: Gica Hagi i-a salvat pe pustii Stelei! Ce conditie a pus

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua joaca in grupa E a Ligii Campionilor alaturi de Chelsea, Schalke 04 si Basel, regulamentul UEFA obligand campioana Romaniei sa evolueze si cu echipa de tineret in această competitie.

Steaua a luat mai multi jucatori ai lui Gheorghe Hagi de la Viitorul pentru grupele Ligii Campionilor, chiar in ultimele zile, altfel risca sa nu fie inscrisa in aceasta competitie.

Conditia pusa de Hagi a fost una de "aur" pentru juniorii Stelei. Echipa urma sa le asigure un teren de iarba pe care sa se antreneze, pustii de la Steaua jucand numai pe sintetic din 2010 incoace!

"Gica Hagi ar fi mentionat ca isi va lasa juniorii la Steaua doar daca acestia vor avea conditiile de la Academie. Pentru astea, era neaparata nevoie de un teren de iarba! Asa ca oficialii Stelei au negociat cu MApN si au obtinut stadionul folosit de Steaua II cind juca in liga a doua. Folosit, in ultima vreme, ca stadion de rugby!", a povestit un parinte pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT