Superliga

Fara portar si atacant, dar cu 5 inchizatori in lot! Ciudatenia din lotul format de Radoi. Ce tactica pregateste noul antrenor?

Steaua a facut 5 transferuri in aceasta vara, 2 dintre oamenii adusi jucand la inchidere.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 09:17
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 09:24

Steaua i-a pierdut in aceasta vara pe Prepelita si Bourceanu, cei doi titulari pe postul de inchizatori la echipa antrenata de Reghecampf si mai apoi, dupa imprumutul lui Bourceanu, si la echipa antrenata de Galca.

In schimb, in Ghencea au venit Tahar si Muniru, de la Gaz Metan si CFR Cluj, ambii costand impreuna putin peste 500.000 de euro. Cei doi se alatura astfel grupului si asa destul de mare de inchizatori ai Stelei.

Pe langa cei doi, Steaua ii mai are in lot pe Breeveld, Neagu si Filip, iar Radoi l-a folosit in centru chiar si pe Tanase in cantonamentul din Austria.

Abundenta de mijlocasi defensivi ai Stelei este cu atat mai curioasa cu cat Mirel Radoi a zis ca vrea sa schimbe sistemul de joc din mers la Steaua. Noul antrenor se va baza pe acelasi schelet 4-2-3-1 care i-a adus 3 titluri consecutive Stelei insa va incerca sa il adapte in functie de adversar.

Astfel, la meciurile la care Steaua este nevoita sa atace, e posibil sa ramana un singur mijlocas inchizator, iar Radoi are de ales intre 5 jucatori: Muniru, Tahar, Neagu, Breeveld si Filip.

Modifică setările cookies