FCSB Conference League FCSB - Dunajska Streda Mihai Stoica Ovidiu Popescu Superliga

Fără Popescu în partida retur cu Dunajska Streda. MM Stoica, verdict dur despre fotbalistul FCSB-ului

Ovidiu Popescu s-a accidentat în remiza FCSB-ului 1-1 cu CS Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 20:06
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 20:12

În ultima partidă dinainte de returul din Conference League cu Dunajska Streda (1-0 în tur), FCSB a făcut deplasarea la Mioveni, unde a remizat 1-1, grație golului marcat Miculescu din minutul 79, când a reușit să restabilească egalitatea pe Stadionul Orășenesc.

Ovidiu Popescu s-a rupt imediat după ce Balaur a deblocat tabela (26') și a fost înlocuit de Haruț în minutul 30. MM Stoica a vorbit despre accidentarea fotbalistului și a dezvăluit unde ar putea fi problema.

MM Stoica: „Nu putea să mai calce deloc”

„Încă n-a făcut RMN, dar în cel mai fericit caz e o entorsă gravă de genunchi.

Sunt şanse foarte mari să fie ligamente rupte pentru că el nu mai putea să calce deloc. A auzit şi trosnitură şi durere foarte mare.

El are musculatura foarte bine dezvoltată. Şi-a rupt ligamentele şi a alergat pentru că avea coapsele foarte puternice. Şi, Ovidiu... pare cam greu de crezut că nu sunt şi ligamentele rupte.

El a mai avut chiar la genunchiul acesta... la el dacă s-a rupt, nu s-a rupt ligamentul lui cu care s-a născut.”, au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB - Dunajska Streda

Meciul retur din turul al treilea preliminar al Conference League va putea fi urmărit joi, de la ora 20:30, în direct pe PRO TV și Voyo, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Elevii lui Nicolae Dică demarează cu prima șansă, dat fiind faptul că joacă acasă, pe Arena Națională, și și-a creat deja un avantaj de un gol înscris la slovaci.

Modifică setările cookies