Fara ei titlul ar fi fost decis deja. Cel mai mare vis al lui Becali se poate realiza in cel mai greu moment din ultimii ani

Steaua GABI IANCU Gigi Becali Nicusor Stanciu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 13:56
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 13:56

Becali visa ca ei vor valora zeci de milioane de euro. Cand i-a adus erau "top of the class" printre pustii din Romania. Dupa ani de zile in care performanta lor a fost doar episodica acum este sansa lor sa straluceasca.

5 goluri in trei meciuri pentru Stanciu si o pasa de gol si 3 goluri pentru Iancu, marcatorul unui gol fantastic in egalul dramatic cu Chiajna. Asa arata statistica oamenilor care tin in viata Steaua in 2015. Cu Tanase vizibil in forma, dar incapabil sa joace 90 de minute la potential maxim, cu un Chipciu intr-o cadere uriasa de forma si cu un Adi Popa fara calitati de marcator si creator, Steaua a apelat din nou la pustii in care Becali a crezut cel mai mult in ultimii ani.

Astazi Iancu mai valoreaza 600.000 euro, iar Stanciu 1.5 milioane de euro potrivit Transfermarkt. Becali visa ca fiecare dintre ei sa ajunga la o cota de piata de 20 de milioane de euro. Sunt tineri, sunt talentati, mai au nevoie doar de cifre bune in meciuri si o forma constanta.

Forma pare sa fi venit in cele mai grele zile ale clubului. Stanciu a reusit sa marcheze o dubla la Cluj cu Universitatea, o alta dubla in derbyul cu Dinamo si un gol cu Chiajna, meci in care a inscris si Iancu cu o executie care aminteste de pustiul care fascina la Academia lui Hagi, fiind considerat cel mai talentat jucator care a trecut pe la baza din Ovidiu.

Jucatori de moral, cei doi par sa se hraneasca acum din propriile reusite, iar Steaua se lupta cu ASA cu doua arme la care nu ar fi crezut ca va apela in acest sezon. Sau la care nu s-ar fi asteptat ca vor fi jucatorii decisivi pentru o cursa tot mai scapata de sub control.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!