Steaua Tade Superliga

Primul om de pe lista lui Becali a dat raspunsul! Cat vrea ca sa vina la Steaua in vara

Gigi Becali l-a nominalizat printre jucatorii pe care ii va oferta cu siguranta daca Steaua ia titlul. Negocierile au inceput, iar ros-albastrii au aflat ce suma trebuie sa plateasca pentru a-l avea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 09:12
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 09:16

Tade a fost una dintre vedetele sezonului in Liga I, chiar daca situatia CFR-ului a devenit dramatica in a doua parte a campionatului. La vara, francezul va pleca de la Cluj, indiferent daca CFR scapa sau nu de la retrogradare.

Gazeta Sporturilor scrie ca varful a discutat deja cu Steaua. Becali a primit propunerea de oferta salariala care l-ar aduce pe Tade la Bucuresti. Atacantul vrea un contract de 25 000 de euro pe luna, plus o prima de instalare in valoare de 200 000 de euro.

Tade ar vini liber de contract, dupa ce si-a "rascumparat" de la CFR ultimul an din acordul pe care il semnase in 2013. Tade si-a dat acordul sa continue la CFR si in prima parte a lui 2015 in schimbul promisiunii ca va pleca fara pretentii financiare. Fotbalistul are de recuperat si aproape 200 000 de euro de la visinii, scrie sursa citata.

Modifică setările cookies