Familia lui Tanase, amenintata in Pitesti! "Va ia Satana!"

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 13:03
Familia lui Tanase, amenintata in Pitesti! "Va ia Satana!"

Certat de patronul Stelei, Gigi Becali pentru ca nu s-a despartit de bomba sexy Iulia, Cristi Tanase nu are liniste nici la Pitesti.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mama fotbalistului a primit aseara un telefon anonim prin care era avertizata sa aiba grija ce vorbeste, in caz contrar va avea parte de consecinte grave.

"Va ia Satana, sa va faceti bagajele si sa plecati din Pitesti", a sunat amenintarea telefonului anonim. Mama si fratele lui Cristi Tanase o banuiesc pe iubita stelistului ca se afla in spatele acestui telefon.

Mama fotbalistului va depune in aceasta zi plangere la Politie dupa ce va lua desfasuratorul cu numere de telefoane primite de la operatorul de telefonie fixa unde este abonata.

"Eu am fost la meci, la Craiova si mi-a zis mama ca a fost sunata si a primit amenintari. Banuim cine este in spatele acestui telefon", a spus fratele fotbalistului, Ionut Tanase, pentru www.sport.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Cristi Tanase

Theresa May ar putea fi răsturnată de la putere de propriii miniştri. "A devenit toxică"
BRAT