"Facem tot posibilul sa ii indeplinim cerintele!" Care e situatia lui Gnohere in acest moment, dupa ce Becali l-a anuntat din iarna

"Facem tot posibilul sa ii indeplinim cerintele!" Care e situatia lui Gnohere in acest moment, dupa ce Becali l-a anuntat din iarna

Dinamovistii spun ca Gnohere va ramane al lor si din 2017.

Aflat in ultimul an de contract, atacantul lui Dinamo poate sa semneze cu o alta echipa din iarna. Danciulescu incearca sa-l convinga sa ramana in Stefan cel Mare. Becali il vrea la Steaua si spune ca din iarna va semna cu clubul sau.

"Gnohere e jucatorul nostru, suntem aproape si sper din tot sufletul sa semnam prelungirea contractului. Facem tot posibilul pentru a indeplini cerintele pe care le are. Va fi un jucator important pentru noi, care marcheaza si care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele. Gnohere e cel mai iubit jucator de la Dinamo in acest moment, eu nu as arunca vina numai pe el."

"Din pacate mai e si influentat de anumite persoane... el iubeste Dinamo si cred ca ar trebui sa semneze contractul cat mai repede si intr-un timp scurt sau lung lucrurile sa se regleze. Daca va juca bine, nimeni nu il tine cu forta. Important e sa aiba evolutii bune."

"Eu in ultimul timp am purtat foarte multe dialoguri cu el, am incercat sa il ajut cu sfaturi, sa gestioneze aceasta relatie cu suporterii, care sunt foarte pretentiosi si ar fi pacat sa-i dezamagesti. Ar fi o situatie complicata pentru toata lumea. Am spus-o si o repet, el a venit cu aceasta solicitare de prelungire a contractului si sper ca in cel mai scurt timp sa parafam intelegerea, pentru ca daca nu se intampla asta, toata lumea are de pierdut", a declarat Ionel Danciulescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies