"Facem echipa buna!" Hagi mai incearca o data pentru titlu! Ce se va intampla la Viitorul de la anul

"Facem echipa buna!" Hagi mai incearca o data pentru titlu! Ce se va intampla la Viitorul de la anul

Hagi nu renunta, desi a fost dezamagit de jucatorii lui in 2016. In noul sezon, Viitorul va avea o cu totul alta fata, anunta Hagi.

'Regele' glumeste pe seama continuarii pe banca Viitorului si anunta noi transferuri in echipa care a jucat cel mai bun fotbal din Liga I in 2015.

"Nu stiu cine ramane din vara. Nu stiu nici daca eu mai raman. De ce vorbim despre ce va fi din vara? O sa vedeti ce se intampla la anul cu echipa. Ne gandim si la echipa de atunci. O sa facem o echipa buna, o sa vedeti", a spus Hagi, referindu-se apoi la derby-ul Astra - Steaua, castigat cu 2-0 de echipa lui Sumudica:

"Felicit Astra, il felicit pe Sumudica. Astra a facut un meci bun, mult mai bun ca Steaua. Astra a fost mai puternica, mai concreta, mai pragmatica, au avut un fotbalist in mare forma. Alibec a aratat in sfarsit ce astepta toata lumea de la el. Il felicit, bravo lui! Il felicit si pe Sumi, o duce bine. Felicitari pentru ca a demonstrat ca anul asta e cel mai bun antrenor. Daca ia campionatul, e cel mai bun antrenor. Merita felicitat si el, si jucatorii de la Astra".

Citeste si:Gica Hagi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies