SOC! Reghecampf a discutat preluarea lui Dinamo! Momentul care putea declansa cutremurul intre Steaua si rivala istorica!

SOC! Reghecampf a discutat preluarea lui Dinamo! Momentul care putea declansa cutremurul intre Steaua si rivala istorica!

DigiSport anunta ca Reghecampf a fost in discutii cu echipa din Stefan cel Mare.

Dinamo a ramas ieri fara conducere, iar favorit sa vina din vara este Florin Prunea, pentru un post in executivul din Stefan cel Mare. Acesta a spus ca ii surade ideea sa preia o functie importanta la Dinamo peste cateva luni.

DigiSport anunta insa ca prima varianta a fost Dinu Gheorghe, in opinia lui Negoita. Patronul a vrut sa faca schimbari in conducere inca din urma cu trei saptamani, cand Dinamo a cedat cu CSMS Iasi.

Potrivit sursei mentionate, "Vama" voia un buget de transferuri, cresterea plafonului salarial si un antrenor anume - Laurentiu Reghecampf!

Acesta din urma nu a refuzat negocierile, insa a avut si el cateva propuneri, care insa nu au putut fi acceptate de patronul lui Dinamo: bani pentru transferuri, aducerea unor anumiti jucatori, cat si un salariu consistent.  Dupa aceste conditii, Negoita ar fi renuntat pentru moment la varianta Reghecampf.

Insa nu si la Dinu Gheorghe: acesta inca mai poate ajunge la Dinamo daca discutiile cu patronul se reiau. Un avantaj in acest sens poate fi si faptul ca Prunea vrea sa vina la club abia din vara, in timp ce Gheorghe poate semna mai devreme.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies