FABULOS! Gigi Becali si-a facut o noua echipa de fotbal: e presedinte, manager si antrenor! "Face tabele, anunta titularii!"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Noiembrie 2013, 14:59

	FABULOS! Gigi Becali si-a facut o noua echipa de fotbal: e presedinte, manager si antrenor! "Face tabele, anunta titularii!"

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Gigi Becali nu poate sta departe de fotbal nici in inchisoare, iar faptul ca nu mai are acces la orice ora la telefonul mobil si nu mai poate da 'sfaturi' staffului este una dintre cele mai mari pedepse pentru patronul Stelei :)

Desi ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, fiind incarcerat in acest moment la penitenciarul Poarta Alba, patronul Stelei si-a gasit o activitate care sa-l tina ocupat, dar si sa-i potoleasca pofta de fotbal.

Potrivit cotidianului Libertatea, patronul Stelei se ocupa de organizarea unui campionat de fotbal-tenis intre detinutii de la penitenciarul unde este incarcerat, acesta preluand toate functiile administrative si de conducere ale 'noii sale echipe'.

"Penitentiarul are 9 secii, iar Gigi face parte din ultima. Cum la Valul lui Traian este un regim semideschis, detinutii au parte si de unele activitati obligatorii. Acum, de exemplu, se organizeaza un turneu de fotbal-tenis intre sectii, iar Gigi, in calitate sa de sef de camera, s-a implicat imediat. Intocmeste tabele, face echipe. Ce mai, ii place la nebunie", a dezvaluit un detinut de la Poarta Alba pentru Libertatea.

Pentru moment, patronul Stelei nu poate intra si 'la joc', acesta confruntandu-se cu niste dureri de spate.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies