FABULOS! Cum e dat afara un stranier roman de la clubul lui: "Dear player... " Cum i se cer inapoi banii primiti, casa si masina

Autor: Sport.ro
Marti 08 Septembrie 2015, 20:39

	FABULOS! Cum e dat afara un stranier roman de la clubul lui: "Dear player... " Cum i se cer inapoi banii primiti, casa si masina

In momentul in care a semnat contractul, credea ca a scapat definitiv de problemele din Romania. Bucuria lui a tinus insa numai cateva saptamani.

Vlad Morar, mijlocasul ofensiv de 22 de ani trecut in Liga I pe la U Cluj si Petrolul, a semnat in aceasta vara cu Beitar Ierusalim. Inainte sa debuteze intr-un meci oficial pentru noua sa echipa, Morar a fost anuntat ca e dat afara. Motivul oficial: clubul isralelian n-a obtinut la timp actele pentru a-l legitima, asa ca l-a invitat sa revina acasa pentru a-si continua cariera.

Printr-o scrisoare care incepe cu 'Dear player', Beitar ii cere inapoi lui Morar banii primiti pana acum si masina de serviciu oferita pentru toata durata contractului. De asemenea, fotbalistul e rugat sa goleasca rapid apartamentul in care a fost repartizat de sefii sai.

Impresarul Anamaria Prodan sustine ca Beitar s-a folosit de argumente care nu au nicio valabilitate in fata legii si prezinta documente in favoarea lui Morar (le puteti vedea in galeria foto de la finalul articolului).

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies