SENZATIE! Asta ar fi BOMBA anului in Liga 1! Sven Goran Eriksson vrea o echipa din Romania! Cum se poate face o afacere de MILIOANE

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Mai 2012, 19:16

	SENZATIE! Asta ar fi BOMBA anului in Liga 1! Sven Goran Eriksson vrea o echipa din Romania! Cum se poate face o afacere de MILIOANE

Steaua, Dinamo si Rapid nu pot decat sa viseze la asta! Un antrenor de TOP din Europa vrea sa preia o echipa care s-a chinuit cu retrogradarea in Liga I.

Managerul Petrolului, Vivi Rachita, spune ca a primit o oferta din partea unui grup de investitori italieni pentru care garanteaza chiar fostul antrenor al nationalei Angliei, Sven Goran Eriksson. Fiul suedezului a fost la partida cu Gaz Metan Medias, iar oficialii de la Petrolul asteapta o propunere concreta. Daca interesul nu se concretizeaza, la Ploiesti va continua proiectul Walter.

"Am primit o hartie oficiala a unui grup de investitori din Italia care se folosesc de numele lui Sven Goran Eriksson. Suntem anuntati ca ei vor sa cumpere Petrolul. Fiulu lui Eriksson a fost la meciul cu Gaz Metan. Maine ne intalnim cu Florian Walter, cu domnul primar si cu domnul Capra, noul investitor.

Vom discuta formula de 4 conducatori la Petrolul: eu, domnul Capra, domnul Walter si primarul. Daca italienii vor inainta o oferta, atunci poate domnul Captra va face o afacere si vinde! Eu vreau sa ma tin de cuvant fata de ce am discutat in iarna cu domnul Walter. Voi pleca, imi doresc foarte mult sa plec!", a spus Rachita la Fanatik Show.

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT